Дуа Липа отива на съд за втори път за една година

...
Дуа Липа отива на съд за втори път за една година
Коментари Харесай

Папарак съди Дуа Липа, че пуснала снимките му в Инстаграм -

Дуа Липа отива на съд за повторно за една година поради издание на папарашки фотоси в Инстаграм. Това демонстрират правосъдни документи, подадени в американския областен съд в Калифорния, оповестява " Билборд ".

Този път я съди фотографът Робърт Барбера, който твърди, че е нарушила авторски права, откакто е разгласила нейни фотоси, които той е направил през юли 2018 година, в обществената мрежа.

„ Без позволение от ищеца, ответникът съзнателно избира, копира, съхранява и демонстрира всяка от предпазените с авторски права фотоси на ищеца “, се споделя в жалбата.

Барбера твърди, че откакто открива фотосите в акаунта на Липа в Инстаграм през юни 2019 година, той се пробва да позволи въпроса отвън съда, само че „ връзката се забавя и в последна сметка стопира “, откакто ѝ е предоставена чернова на жалбата.

Впоследствие изображенията биват отстранени от нейния акаунт.

Фотографът желае лишаване на всички облаги, припечелени от неговите произведения, както и заповед, забраняваща на Липа да употребява без позволение други негови фотоси. 

Барбера и преди е завеждал каузи против звезди. През май 2019 година той съди Ариана Гранде за издание на нейни фотоси в Инстаграм, след което следва второ сходно дело против певицата през януари 2020 г.; и двете каузи по-късно биват прекъснати. През октомври 2019 година той съди и Джъстин Бийбър по същата причина при положение, който бързо бива решен отвън съда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР